info@futuredhome.be

FUTURED HOME

Klaar voor de toekomst.

Laadpalen

Een veilige, betrouwbare & slimme laadpaal.

Bij Futured Home (Beersel) brengen we de toekomst van energie naar uw voordeur met onze veilige state-of-the-art laadpalen. Geschikt voor alle elektrische voertuigen, bieden onze slimme laadpalen een snelle, veilige en energie-efficiënte oplossing voor uw dagelijkse oplaadbehoeften. Investeer in duurzaamheid en gemak met onze gebruiksvriendelijke en slimme laadpalen. Stap vandaag nog over op groene energie met Futured Home.

SLIM LADEN

Elektrisch rijden is de toekomst, ook voor bedrijven. Smappee-laadstations groeien slim mee met de behoeften van je bedrijf. Zo hou je je energieverbruik onder controle en laad je je wagenpark altijd tegen de beste prijs.

ENERGIEBEHEER

Met Smappee Infinity, een modulair energiebeheersysteem, kan je je energieverbruik nauwkeurig controleren, efficiënt monitoren en slim optimaliseren.

ERKEND INSTALLATEUR

Futured Home is een erkend installateur van Smappee. Dit zorgt ervoor dat we op elk moment de juiste keuze kunnen maken voor jouw situatie. Elk laadstation wordt zorgvuldig geplaatst en getest.

PARTICULIEREN & PROFESSIONELEN

Futured Home richt zich op zowel particulieren als professionelen. Met onze demowoning in Huizingen (1654), op enkele kilometers van Halle (1500) bieden we ook de kans om alle producten ter plaatse uit te proberen.

Elektrisch rijden !

Thuislaadstations voor elektrische voertuigen
Heb je onlangs gekozen voor elektrisch rijden of denk je erover na om over te stappen? Ben je op zoek naar een efficiënte en veilige thuislaadoplossing die ook nog eens toekomstbestendig is? Futured Home biedt je de perfecte oplossing.

Zeg vaarwel tegen problemen met gesprongen zekeringen tijdens het opladen met Smappee’s geavanceerde laadpalen. Bovendien profiteert je elektrische auto van de meest kosteneffectieve stroomtarieven, inclusief zonne-energie, waardoor je tot zes keer goedkoper je auto kunt opladen. Extra voordeel: Het geïntegreerde energiebeheersysteem biedt gedetailleerde inzichten in je energieverbruik.

Tot zes keer voordeliger opladen
Wil je optimaal gebruikmaken van de zonne-energie die je thuis opwekt? Met het energiebeheersysteem kun je jouw elektrische voertuig overdag opladen met zonne-energie of tegen het laagst mogelijke energietarief. Het systeem optimaliseert het gebruik van zonne-energie en maakt gebruik van daluren, capaciteitstarieven of dynamische tarieven. Dit zorgt ervoor dat je voertuig én huishoudelijke apparaten van de voordeligste energie gebruik kunnen maken, wat leidt tot een aanzienlijke besparing op je energierekening.

Veilig thuis opladen zonder onderbrekingen
De slimme technologie bewaakt continu je elektrische aansluiting. Als er thuis een piek in stroomverbruik is, vermindert tijdelijk de stroomtoevoer naar het laadstation. Zo kun je zonder zorgen andere activiteiten in huis voortzetten terwijl je auto veilig oplaadt. En die gesprongen zekeringen? Daar hoef je je geen zorgen meer over te maken!

Inzicht in jouw laadgegevens
Met de bijhorende app en dashboard krijg je gedetailleerd inzicht in de laadkosten van je laadpaal. Dit is vooral handig voor het verrekenen van laadkosten van een bedrijfswagen met je werkgever. Je hebt ook real-time inzicht in je totale energieverbruik, sluimerverbruik en de opgewekte zonne-energie. Bovendien heb je de flexibiliteit om het laden te pauzeren en opnieuw te starten.

Snelle installatie van jouw laadstation thuis
Onze gecertificeerde installateur komt bij je thuis en zorgt ervoor dat je laadstation snel operationeel is. De slimme laadpalen zijn compatibel met alle elektrische en hybride voertuigen en bieden een laadsnelheid die tot zeven keer sneller is dan een standaard aansluiting.

Neem gerust een kijkje op de website van onze trouwe partner : www.smappee.com

Benieuwd naar onze demowoning?

Ben je benieuwd naar wat Futured Home te bieden heeft? Kom zeker eens langs onze demowoning in Huizingen (Beersel) op enkele kilometers van Halle (1500). Ter plaatse kom je in aanraking met alles wat een smarthome te bieden heeft en geven we ook de nodige informatie over onze slimme laadpalen van Smappee.

Neem zeker ook een kijkje op : Slimme Woningen

×